Sportschool Alphen aan den Rijn
Gezondheid

Sportschool Alphen aan den Rijn: goed voor je… maar ook leuk?

Lig je wel eens op de bank chips te eten terwijl je de derde film opzet? Ben je tegelijkertijd niet 100% tevreden over je lichaam en denk je: daar kunnen wel eens wat kilootjes vanaf? Woon je in (de buurt van) Alphen aan den Rijn? Bestel je eigenlijk te vaak pizza? Geef je toe dat je lui bent? Ik ook. Sportschool Alphen aan den Rijn kan natuurlijk een uitkomst bieden. Hoewel we allebei weten dat we er eigenlijk geen zin in hebben.

Nog nooit zo fit als nu

Niet alleen in Alphen aan den Rijn zijn goede sportscholen. Ook in de rest van het land word je doodgegooid met reclamespotjes van BasicFit, Fit4Free of andere sportscholen. Ook zijn we als mensen nog nooit eerder zo bezig geweest met gezonde voeding, een strak lichaam en vooral niet te vergeten: ‘Wat vinden mensen van mij?’ Als je in Alphen woont is het natuurlijk wel op prijs te stellen dat een sportschool in de buurt te vinden is. Mocht je toch overwegen er naartoe te gaan.

Wat vinden mensen van mij? was de vraag. Nou, dit is het grappige: iedereen schijnt pizza-etende-mopshondjes-liefhebbende-doet-alsof-ie-nooit-sport-en-zo-lui-is-als-ik-weet-niet-wat-mensen aardig te vinden. Ze hebben een ‘het maakt mij allemaal niets uit’-indruk. Toch doet het allemaal wel wat met ons als we zien dat onze beste vriendin wél keihard haar best doet er goed uit te zien (zonder hier al teveel mee te showen), en daar profijt van heeft op feestjes terwijl jij in een hoekje je cocktail staat weg te slurpen en niet alleen je brownie maar ook jezelf zit op te vreten. Van binnen. Figuurlijk.

Sportschool Alphen aan den Rijn: toch maar wel?

Kortom, op een gegeven moment besluit je toch maar naar de sportschool te gaan. Het lijkt erbij te horen. Zelfs de moeders, die veertig uur per week werken om brood op de plank te krijgen en in een gat van een dorp wonen en iedere dag minstens een uur heen en een uur terug moeten reizen naar hun werk, hebben ergens nog een aantal gaatjes open om drie keer per week te sporten.

Sportschool Alphen aan den Rijn: waarom ook niet? Je woont er in de buurt, eigenlijk heb je (heel eerlijk gezegd) toch niet veel beters te doen dan op de bank hangen en je te verschansen aan chips en je vierde film die dag op te zetten. Dus. Je komt van die bank af en wordt net zo’n verslinder op de feestjes als je beste vriendin. Wie weet sporten jullie wel samen?