Flat cap
Mode

Flat cap: nooit meer een identiteitsprobleem

Een flat cap kan hét perfecte modeproduct zijn om op te vallen als trendy man. Sommigen zijn jaren bezig om hun look te vinden, en dat is niet zo gek. Want als wie identificeer jij je? Met kleding zeg je veel, dus het is belangrijk om na te denken over wat je aan doet.

Met de flat cap geef je jouw look een eigen stijl

Uniciteit maar tegelijkertijd verbondenheid. Dat is wat de flat cap impliceert. Je blijft je eigen zelf, maar hoort tegelijkertijd bij een groep mensen die dezelfde stijl hebben als jij. Er zijn mensen met en zonder flat cap, of überhaupt een hoofddeksel. Jij hoort bij de mensen die wel iets op hun hoofd dragen, en je bent er nog trots op ook!

Verschillende soorten flat cap

Je hoort bij een groep mensen die iets op hun hoofd dragen. Gelukkig zit er nog verschil in het soort hoofddeksel: de een draagt een hoed, de ander een pet, weer iemand anders een flat cap. Om het nog specifieker te maken zijn er ook weer verschillende mensen met verschillende soorten flat caps. De vorm is in principe nagenoeg hetzelfde, maar er zijn verschillende kleuren en maten. Ook is er een verschil tussen de hoofddeksels voor mannen, vrouwen en kinderen.

Be different

Uniek zijn en toch bij een groep horen: dat wil iedereen! Met de flat cap kun je als man erg trendy zijn, of de trend aan iemand anders geven. Over een paar dagen is het kerst. Ik weet zeker dat iedere vriend of kennis blij zou zijn met zo’n uniek cadeau onder de kerstboom. Als je nog niets hebt om te geven, is het dus aan te raden om een cap te kopen. En als degene het niets vindt, houd je het gewoon zelf! Uniek, authentiek en saamhorig.