Mode

Floris van Bommel schoenen voor elk moment

Floris van Bommel iets voor jou?

Iedereen is anders en dat geldt ook voor onze smaak voor schoenen. Maar of je nu van heel opvallende schoenen houdt of meer van een basic model, schoenen zijn onmisbare items in elke kast. Zoeken naar schoenen is niet moeilijk met het grote aanbod, maar zoeken naar het perfecte paar is een heel ander verhaal. De collectie van Floris van Bommel is uitgebreid en heeft voor elk persoon, elke wens en alle kledingstijlen een paar dat past. Onze vraag aan jou : welke schoenen passen bij jou wensen. Floris van Bommel is er voor uiteenlopende stijlen en biedt met elk type schoen comfort.

 

Floris van Bommel matchen met seizoenen

Als het zonnig weer is zie je dat terug in kleding en schoenen. Het is altijd goed om op de kleur, materiaal en de vorm van schoenen te letten. Floris van Bommel heeft dit al gedaan, door het gebruiken van verschillende printjes, motiefjes, kleuren en materialen op de schoenen. Van de nette herenschoenen tot sandalen voor dames. ze hebben het allemaal. Voor elk seizoen is er een geschikt paar schoenen voor iedereen. Floris van Bommel heeft behalve de luxe herenschoenen (die overigens nooit uit de mode gaan) veel meer. Moderne sneakers met zomerse bloemetjes passen helemaal bij de trends van nu. Voor elk seizoen is er bij Floris van Bommel genoeg te vinden, ook voor jou.

Waar combineer je jouw schoenen mee?

Leuk en aardig al die leuke schoenen, maar je moet wel weten hoe je die schoenen nu moet combineren met je kleding. We doorlopen de modefeiten omtrent schoenen, zodat je er zonder twijfel altijd op en top uit zal zien. Het is algemeen bekend, draag geen laarzen over een broek met wijde pijpen. Zo een twintig jaar geleden werd het nog door de vingers gezien , maar het kan nu echt niet. Floris van Bommel heeft veel nette herenschoenen. Deze kunnen prima gecombineerd worden met een pak. Sokken mogen weer gezien worden! Goed nieuws? Wel voor mannen die pakken dragen, je leuke (gekleurde) sokken kunnen als je zit weer ongegeneerd de show stelen.