Mode

Sixton het trendy werkschoenenmerk

Sixton is een Italiaans werkschoenen merk en zoals we van italianen gewend zijn is de kwaliteit goed en heeft het uiterlijk ook voldoende aandacht gehad. De kwaliteit komt tot uiting doordat er diverse patenten zijn verwerkt in de Sixton schoenen.  De patenten zijn ontstaan doordat Sixton veel tijd en energie steekt in innovatie.  Hierdoor bieden ze ook schoenen aan met de S3 certificering en de overige certificeringen. Het aanbod van hun schoenen is groot en er is veel keuze in comfort en overige mogelijkheden. In deze blog willen we de mogelijkheden zo goed als mogelijk uiteen zetten wat de keuze voor jou makkelijker moet maken.

 

Sixton Corvara

Één van de beter verkopende modellen is de Corvara. Dit is een schoen die voldoet aan de S3 certificering. De S3 certificering houdt in dat deze schoen een beveiligde neus heeft en een beschermlaag heeft in de zool. Hierdoor is het niet mogelijk dat scherpe zaken door de schoenzool heengaan en je voet beschadigen. S3 houdt tevens in dat de schoenen waterdicht zijn. De Sixton Corvara biedt veel draagcomfort. De meeste modellen van de Corvara hebben een voering waardoor je voeten warm blijven in de winter. Ze hebben daarnaast een verwisselbare inlegzool waardoor je voor jezelf het draagcomfort nog kunt verbeteren.

Sixton werklaarzen

De werklaarzen worden steeds populairder. Ze bieden veel comfort en zijn vooral in de winter lekker warm. Daarnaast zijn laarzen toch de beste manier om je voeten droog te houden. Ook Sixton heeft een uitgebreid assortiment aan werklaarzen. De werklaarzen zijn ook beschikbaar met een S3 certificering. Sterker nog het overgrote deel van hun assortiment heeft deze certificering. De Rigger en de Ranger zijn de meest populaire modellen. Er is veel aandacht besteed aan het design van de laarzen, hierdoor hebben ze een dermate trendy uiterlijk dat ze ook prima buiten het werk te dragen zijn. Nadeel van laarzen is vaak dat de hak beweegt in de laars. De meeste modellen van de sixton werklaars hebben daarom een versteviging in de hak. Hierdoor beweegt de hak niet. Dit levert draagcomfort op, maar zorgt er daarnaast voor dat de voering in je laars niet snel slijt.

Sixton Outdry

Outdry is een unieke technologie die ze ontwikkelen. Het zorgt ervoor dat de schoen of laars 100% waterdicht is. Het is een technologie waarbij er een extra laag tussen de voering en de buitenkant zit. Deze laag neemt vocht op en zorgt er voor dat er geen vocht in de schoen kan komen. Hierdoor heb je met deze technologie 100% garantie op droge voeten.