Hobby

Jobe watersport voor trendy mannen

Jobe is één van de grotere waterportmerken. Ze richten zich vooral op de fun waterporten zoals wakeboarden en waterskiën. De missie van Jobe is zoveel mogelijk mensen te laten watersporten. Hierom richten ze zich op een brede doelgroep. Hierom is de variatie in prijs en kwaliteit groot, zodat er voor elk wat wils is. Ze hebben artikelen voor de echte professional, maar ook voor de beginnende watersporten is er voldoende keuze bij Jobe. Dit blog is bedoeld om een globaal overzicht te geven van het assortiment.

Jobe wetsuit

Het assortiment hierin is ruim en het is één van hun belangrijkste producten. Allereerst is hun assortiment in drieën te verdelen namelijk dames, heren en kinderen. Verder is de keuze onderverdeeld in de seizoenen. Heb je een wetsuit nodig voor de winter of voor de zomer. Uiteraard zitten hier forse verschillen. Voor elk soort weertype is er wel een ruime keuze.

Jobe zwemvest

Een zwemvest is bedoeld voor veiligheid, maar moet ook comfortabel zitten. Hierin biedt Jobe ook een ruim assortiment. Er is onderscheid te maken in de echte reddingsvesten die vooral voor de veiligheid bedoeld zijn. Daarnaast zijn er de zwemvesten voor bijvoorbeeld de wedstijdzeilers, deze moeten vooral comfortabel zitten en er moet vrij in te bewegen zijn. De zwemvesten voor de wedstrijdzeilers zijn gemaakt van Neopreen. Dit is hetzelfde materiaal waar ook de wetsuits van gemaakt zijn. Voordeel hiervan is dat het je lichaam op temperatuur houdt, maar ook dat het lekker zit en er vrij in te bewegen is. Let op dat met zeilen of zwemvesten voor in een boot de CE certificering nodig is. Als je meedoet met wedstrijden is het verplicht om een zwemvest met dergelijke certificering te hebben. Jobe biedt uiteraard zwemvesten met deze certificering aan.

Jobe wakeboard

Wakeboarden is een sport waar Jobe echt groot in is. Belangrijke wakeboarders in deze sport hebben een wakeboard van Jobe. Hierin bieden ze ook een zeer ruim assortiment aan. Niet alleen de boarden zelf, maar in de bindingen en schoenen bieden ze een heel ruim assortiment. Het sympathieke is dat hierin ook voor de beginnende wakeboarder een ruime keuze is. De bindingen hebben dan een open neus, zodat er meerdere maten in deze bindingen passen. Zo kan het hele gezin met hetzelfde wakeboard doen. Ook in de schoenen is er voldoende keuze voor de recreatieve wakeboarder. Hierbij kan je onder andere denken aan schoenen met klitterband. Het grote voordeel hiervan is dat je deze gemakkelijk in het water kunt aantrekken. Voor de professionele wakeboarder zijn deze minder geschikt. Die willen graag schoenen die strak zijn aan te trekken en perfect passen in de binding. Hierdoor hebben zij maximaal gevoel met hun wakeboard, waardoor ze hun trucs met veel precisie kunnen uitvoeren.