Mode

Heren sokken en kousen

Goede herenkousen vind bij Sokshop.nl. Hier vind je nette kousen die ideaal zijn voor herst en winter. Bij Sokshop vind je diverse kousen merken zoals Bonnie Doon, Burlington en Falke. Met deze merk kousen kun je jaren doen en verkleuren niet zo snel.

Sommige kousen zakken regelmatig af. De kousen van online sokken webshop hebben dit niet en blijven netjes zitten door hun ideale pasvorm. Het voordeel hiervan is, wanneer je bijvoorbeeld zit of fietst en je broek wat hoger gaat zitten, je bovenbenen niet bloot komen te staan. In de winter is dat helemaal prettig omdat je benen warmer blijven maar ook omdat benen ‘s winters wat aan de witte kant kunnen zijn worden ze door kousen netjes bedekt.

Wie zegt dat mannen niet genoeg keus hebben, heeft het mis. Voor mannen zijn er veel sokken en kousen op de markt die best gezien mogen worden. Witte sokken kunnen al een tijdje niet meer. Vooral sokken in sandalen…niet doen mannen, het staat alles behalve aantrekkelijk, maar gelukkig weten jullie dat wel. Qua trends zien we dat er meer gespeeld wordt met kleur deze herfst en winter als het om mannenmode gaat. Bij sokken zien we knalkleuren als paars of rood. Maar ook de preppy look is bij de sokken ingeburgerd. Ruitjes en motiefjes vliegen je om de oren. Denk hierbij niet aan de klassieke motieven die we al kennen. Het zijn meer herensokken als deze met een opvallende kleur, strepen en motiefjes bij elkaar.

Maar mannen zouden mannen niet zijn als iets niet functioneel is. Dus ook bij de heren sokken zien we mode in combinatie met functionaliteit terug. Falke anti slipsokken zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn ook herensokken die verkrijgbaar zijn in felle kleuren, maar dan met nopjes eronder. Lekker makkelijk, want dan glijdt je niet weg in je schoen of op het laminaat in huis. Maar natuurlijk is dat niet het enige voordeel, deze anti slipsokken hebben een drukvrije teen-zone, waardoor je beter loopt.

Sokken online bestellen doe je dus in een paar muisklikken. Zoek je favoriete sok of kous, stop ‘m in je winkelmandje en ze worden netjes thuisbezorgd.

Geef een reactie