Mode

Schrijfcomfort met een pen van Waterman

In deze moderne tijden, waarin iedereen een laptop of tablet mee neemt naar vergaderingen, lijken pennen eigenlijk vergeten te zijn. Niets is minder waar, bij P.W. Akkerman bestel je de prachtige (vul)pennen van Waterman. Hiermee geef je aan dat je geeft om kwaliteit en elegantie.

waterman

Waarom een Waterman?

De luxe vulpennen en balpennen van Waterman zijn niet meer weg te denken uit het zakenleven. Een belangrijk contract onderteken je niet met zomaar een pennetje, daar moet toch echt een pen van Waterman aan te pas komen. Het zijn luxe, elegante pennen die garant staan voor strakke lijnen en efficiënt gebruik van inkt. De vullingen gaan lang mee en hoeven daarom niet vaak vervangen te worden. De vulpennen en balpennen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. P.W. Akkerman heeft een enorm assortiment waar vast iets naar jouw zin tussen te vinden is.

Een Waterman als cadeau

Als ultieme blijk van waardering voor de inzet van een (vertrekkende) collega, als felicitatie voor een vriend die een jubileum viert, noem het maar op, een pen van Waterman is een zeer geschikt en chique cadeau om te geven én om te krijgen. Je kunt een tekst van maximaal 60 tekens (verdeeld over 3 regels) laten graveren. Zo is altijd duidelijk bij welke gelegenheid de ontvanger dit prachtige cadeau heeft gekregen. Alle luxe vulpennen en/of balpennen van Waterman worden natuurlijk geleverd in een prachtige, authentieke doos die perfect past bij de inhoud.

Een Waterman in elke prijsklasse

Het is logisch dat je voor een echte Waterman wat meer kwijt bent dan voor een willekeurige andere pen. Maar deze vul- en balpennen zijn dan ook zeer speciaal. Het zijn exemplaren die met veel passie en grenzeloze liefde voor het vak worden geproduceerd. Toch zal de prijs je meevallen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Waterman online bestellen

Via pwakkerman.nl bestel en betaal je veilig en gemakkelijk je nieuwe vul- of balpen, maar ook navullingen. Het pakket wordt binnen 5 werkdagen persoonlijk bij je gebracht door DHL. Wanneer je bij de eerste poging niet thuis of beschikbaar bent, probeert de bezorger tot maximaal 3x op een dag het pakket toch te leveren. Mocht dát niet lukken, kun je contact opnemen met de bezorgdienst om het pakket op een andere datum, andere dag of op een ophaalpunt te laten bezorgen. Op deze manier weet je zeker dat het door jou bestelde product ook écht bij jou terechtkomt.