Carriere,  Huis en Wonen,  Mode

Tablethoesjes voor echte mannen

De opkomst van de tablet gaat in een razend tempo door. Jong en oud hebben het gemak van de tablet ervaren. Het blijkt dat niet alleen de jonge mensen een tablet aanschaffen, maar juist ook de ouderen. Kleinkinderen brengen hun grootouders massaal aan het tablet. Dit komt waarschijnlijk door de eenvoud waarmee je een tablet kan bedienen en het gemak om een tablet overal mee naar toe te nemen. Juist omdat je een tablet overal mee naar toe neemt is het belangrijk om deze dan goed te beschermen. Vaak stop je hem in een tas of neem je hem gewoon los mee.

Voor de juiste bescherming

Een goede tablet hoes is dan ook geen overbodige luxe. Is de aanschaf van een tablethoes bedoeld ter bescherming dan is er genoeg keuze. Er zijn stevige leren hoezen. In leer heb je verschillende kwaliteiten. Een tablet gaat vaak jaren mee. Het is dan ook verstandig te kiezen voor een goede kwaliteit leer. Wie gewend is aan de goede eigenschappen van leer zal dan ook zeker kiezen voor de leren tablet hoes. Voor een wat modernere look is er de aluminium tablethoes. Deze is ook heel stevig en vaak zo ontworpen, dat het design van de tablet behouden blijft. Een ander voordeel van aluminium is dat het goed schoon te houden is.

Elke tablet zijn eigen hoes

Voor elk merk tablet is vaak wel een speciale hoes ontworpen (zoals Voor de Ipad en de Samsung Galaxy tab). Dat geldt niet alleen voor de aluminium hoezen, maar ook bij die van andere materialen. Andere materialen zijn bijvoorbeeld siliconen, wat goed schok dempend, waterafstotend en zacht is. Dan is er nog kunststof in allerlei mooie kleuren en uitvoeringen. Er zijn zelfs tablet hoesjes van hout en de tablethoes van stof is ook te koop. De tablet, die voorzien is van een hoes moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn zonder dat de hoes verwijderd moet worden. De meeste hoezen zijn dan ook voorzien van uitsparingen om de tablet goed te kunnen blijven gebruiken. Daarom is het verstandig om een hoes aan te schaffen, die speciaal voor een merk tablet is ontworpen. De uitsparingen zijn dan precies op de juiste plaats aangebracht. Werk je heel vaak op je tablet, dan kan een hoes met een geïntegreerd toetsenbord handig zijn. Deze werken via Bluetooth en zijn erg handig wanneer men vaak teksten maakt en e-mails verstuurd met de tablet.

 

Geef een reactie