Carriere,  Mode

Decoded

Decoded made in NL
Decoded made in NL

 

Eenvoud, gebruiksvriendelijk, functioneel en stijlvol: dat zijn de Decoded lifestyle producten. Decoded is opgericht in 2009 met de filosofie om op een modieuze manier elektronische apparaten te beschermen. Inmiddels zijn er vele telefoon hoesjes  tassen en covers op de markt gebracht. Decoded is gespecialiseerd in bescherm middelen voor Apple producten (iPhone, Ipad, Mac Book etc). Allemaal gemaakt van hoogwaardig leer en zeer onderscheidend. De producten van Decoded zijn alleen leverbaar bij een select aantal winkels, zo kun je onder andere kopen bij de Apple store en I-center.

Decoded is onderscheidend

Functionaliteit daar begon het mee. Er zijn vele leveranciers in bescherm hoesjes voor de Iphone, Mac books etc, maar niet allemaal even handig. De producten van Decoded zijn niet alleen functioneel, maar ook heel modieus. Door het gebruik van echt leer, wordt in de loop van de tijd het product steeds mooier.

Trendy mannen en Decoded

Een trendy man is helemal in zijn nopjes met een product van Decoded. Bescherm je iPhone, tablet op iPad mini met een van deze modieuze artikelen en je outfit is helemaal compleet. Ook voor in het weekend kan je terecht bij de Decoded shop. Een mooie weekend tas zal zorgen voor een fasionable uitstapje.

De Nederlandse vlag

Decoded is van Nederlandse bodem. Het merk laat dit zien door op elk product de Nederlandse vlag op te nemen (klein logo). De uiteindelijke ontwerpen zijn gerespireerd op invloeden uit de hele wereld!

Geef een reactie