Mode

Kunst en boxershorts

Muchachoma Boxershorts
Muchachomalo Boxershorts

Waanzinnige prints op je boxershort met diepgang… Durf jij ze te dragen? Tijdens de Amsterdam Fashion Week presenteerde het populaire boxershort merk Muchachomalo de nieuwe collectie, geïnspireerd op het thema ART. Bekende kunststromingen zoals het het surrealisme en het futurisme vormen de basis voor het gedurfde ondergoed. 

Muchachomalo is een merk van Nederlandse bodem, maar met een Spaanse naam. Met opvallende prints veroveren ze in een rap tempo de markt en niet alleen in Nederland, inmiddels zijn de boxers van Muchachomalo ook populair in heel Europa, Amerika en in Rusland.
De boxershorts zijn vooral geschikt voor mannen met lef. Muchachomalo betekend dan ook in het spaans.. BAD BOY! Uit een eerder onderzoek van de webwinkel Hemd voor hem, bleek dat mannen met een kleurrijke boxershorts gemiddeld meer seks hebben.

Muchachomalo heeft elk jaar een ander thema. Vorig jaar was dit het thema landen, getranspireerd op de grote internationale sport toernooien (EK voetbal, Olympische spelen etc). Op iedere boxer stond een land met typische kenmerken verwerkt in de kleurrijke prints. Dit jaar is er gekozen voor art: ontwerpen gebaseerd op de verschillende kunststromingen, met als resultaat een unieke collectie boxershorts met de kenmerkende kleurrijke prints, ontworpen door echte kunstenaars.Wat dacht je van verrassende elementen die helemaal geen verband met elkaar lijken te hebben (surrealisme) of juist prints uit de tijd dat kunst getranspireerd was op het gebruik van LSD (psychedelic art) en grote festivals als Woodstock. Kunst op je Muchachomalo boxershort!

Geef een reactie