Kinderkleding,  Tumble and Dry

Tumble and Dry kinderkleding

Tumble and Dry kledingTumble and Dry, daar willen we het dit keer over hebben. Maar waarom eigenlijk? Omdat er ook veel papa’s op ons blog komen en meer willen weten over kinderkleding. Tumble and Dry is een uitstekend merk om mee te beginnen, want dit merk heeft super kleding in het schap liggen.

Veel vaders weten niet goed wat hun kind goed staat. Vaak is het dan ook mama die de kleding koopt en papa die betaalt. Maar wanneer je er zelf wat meer vanaf weet, kun je een gerichtere keuze maken. We kozen om in dit artikel over Tumble and Dry te schrijven, omdat veel van onze redactieleden ook kinderen hebben. Dit merk heeft hele hippe kinderkleding in de aanbieding. Sowieso is het ook leuk omdat het een Nederlands merk is. En je weet wat ze over Dutch design zeggen!

Tumble and Dry

Tumble and Dry bestaat al een tijdje in Nederland. Het is steeds meer uitgegroeid tot een eyecatcher van een merk en wordt ook buiten Nederland verkocht. Een succesvol merk, dat zeker. Ouders zijn er vooral dol op, omdat de kleding goed in elkaar zit. Geen losse draadjes, knopen die er meteen afvallen of scheuren die in de kleding ontstaan na er even in gelopen en gespeeld te hebben.

Nu is merkkleding over het algemeen genomen best duur. Bij Tumble and Dry vallen de prijzen nog mee. Natuurlijk betaal je voor de kwaliteit en ook deels voor het merk. Maar bovendien betaal je ook voor het ontwerp en de trends die verbonden zijn aan dit merk en kinderkleding nieuw leven in blazen. Het merk is namelijk niet te vergelijken met HM-kleding of kleding van de Hema. Het gaat hier om modieuze, trendy kinderkleding. Kleding die volwassen bijna ook zouden willen hebben, zo zou je het ook kunnen omschrijven.

Tumble and Dry pasvorm

De pasvorm van Tumble and Dry is eigenlijk heel goed. Het is comfortabel, slijt niet snel en veel kids kunnen het met gemak aan. De maten lopen uiteen, dus je moet even kijken welke maat je precies moet hebben, maar de kleding valt over het algemeen vrij goed. Bovendien kun je kiezen tussen jongenskleding en meisjeskleding. En natuurlijk uit heel vel verschillende kleuren en items. Voor jongens heb je stoere jeans, coole truien en handige vestjes. Voor meisjes heb je weer leuke rokken, fleurige jurken en coole jeans. Voor elk kind (en ouder) dus wat wils.

Meer merken

Nu heb je van Tumble and Dry heel veel kleding. De meeste kleding kun je ook gewoon op het internet vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de officiële site van Tumble and Dry voor een algemene indruk van de kleding. Zo kun je ook een gerichtere keuze maken uit het ruime aanbod. Dit keer hebben we het over Tumble and Dry gehad, maar de volgende keer zullen we en ander kinderkleding merk bespreken. Je vindt deze artikelen terug in onze categorie hiernaast.

Geef een reactie