Ontharen

Ontharing mannen!

Ontharing mannenOntharing mannen, ja ja…ook wij moeten steeds meer geloven aan zaken als epileren. Een glad lichaam trekt nu eenmaal meer bekijks dan een harige. Op de positieve manier wel te verstaan. Maar wat kun je eraan doen? Hieronder bespreken we een product dat onze redactie tegenkwam op het internet. Het is apparaat voor het gezicht, dus niet voor het lichaam, maar ook op het gezicht groeien soms vervelende haren. Denk aan je neushaar of oorhaar bijvoorbeeld.

Het heet de Depilator en je kunt er verschillende kanten mee op. Het is een apparaat bedoeld voor kleine oppervlakken als het gezicht te epileren, maar ook goed te gebruiken om je nekhaar te verwijderen bijvoorbeeld. Het is een klein apparaatje dat je haar tot op de huid verwijdert. Het resultaat is net als scheren, zoals op de website van Depilator.nl wordt aangegeven. Een glad resultaat en haren zie je niet meer.

Oren en neus epileren

Je gezicht scheer je als het goed is regelmatig. De baardstreek is daarom geen probleem om met ene mes of scheerapparaat te doen. Maar wat doe je met die vervelende neusharen en oorharen? Trekken met ene pincet? Ten eerste is dat pijn en ten tweede is de kans op ontstekingen groot. Je krijgt dan van die korstjes in je neus en ook gaat het ontiegelijk pijn doen nadat je zo’n haartje eruit hebt getrokken, laat staan dat je die hele bos daar kaal plukt. Bovendien zijn wij mannen zo kleinzerig, dat we niet eens moeten denken aan een pincet in je neus of oor.

De Depilator kun je gebruikten in je neus. Natuurlijk niet helemaal naar binnen duwen, maar vlak bij de neusvleugels. De haren worden hier dan korter gemaakt en vallen daardoor veel minder tot helemaal niet meer op. Ook je oorschelp kun je hiermee op dezelfde wijze doen. Maar ook je wenkbrauwen zijn erbij gebaat.  Vooral het middenstuk kun je hier goed mee doen. En met het meegeleverde opzetkammetje, kun je ook je wenkbrauharen kort wieken tot een evenredige hoogte. Zo steekt er nooit een haartje vervelend uit.

Epileren met een glad resultaat

Epileren geeft vaak een glad resultaat, maar als het zonder pijn en bulten kan, is het helemaal mooi. En dat is het geval bij de Depilator. Want de haartjes worden er niet uitgetrokken, dus je krijgt geen pijn. Bovendien onstaan er daardoor ook geen rode bultjes of ingegroeide haren, dus een mooi glad resultaat. En je kunt het apparaat er altijd snel bijpakken, bijvoorbeeld na het scheren van je gezicht. Niet alleen jij, maar ook je partner zullen het een fijn apparaat vinden!

Waar te koop?

Je kunt de Depilator kopen in de webshop van Depilator.nl. Er is een versie voor vrouwen en een voor mannen. Ze werken op dezelfde manier, maar het is toch prettig als deze wat meer masculien oogt vinden wij! Zie foto hierboven de blauwe versie voor mannen.

Geef een reactie