Gezondheid

Evac eerste hulp en bedrijfshulpverlening artikelen in de aanbieding

Wie is Evac.nl?

Altijd goed voorbereid zijn bij ongevallen op het werk, thuis of op reis? Het bedrijf Evac is een online leverancier van Eerste hulp en bedrijfshulpverlening artikelen.  Inmiddels worden zij gezien als het toonaangevende en meest informatieve online adres voor EHBO en BHV artikelen.

De aanbiedingen

Het bedrijf Evac heeft aanbiedingen waarmee u veel voordeel mee uit kunt halen. Zoals de pleisterdispensers. Wanneer er een ongeval op het bedrijf, op reis of thuis, is het altijd handig om een eerste hulp set te hebben, ook nu in de aanbieding.

Ook heeft Evac een leuke actie met de verbanddozen. De gewone verbanddoos is in de aanbieding maar kan ook gecombineerd worden met een eerste hulp set of een pleisterdispenser om zo nog meer voordeel te krijgen. De verbanddozen voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Voor bedrijven zijn er twee speciale actiepakketten beschikbaar. Een Heartstart pakketen een Lifeline pakket, sta niet voor verassingen en wees goed voorbereid.

Ook zonder aanbiedingen is Evac een bedrijf met betaalbare artikelen. Met een groot assortiment heeft u veel keus om zo goed mogelijk voorbereid te zijn bij ongevallen.

Doormiddel van te registeren blijft u op de hoogte voor meer nieuws en scherpe aanbiedingen.

Klik op de link om meteen aan te melden voor de nieuwsbrief  >>

Geef een reactie