Mode

Mooie herenlingerie van Clever Underwear

Ben je als trendy man op zoek naar mooi goed zittend herenlingerie? Dan kan je eens kijken naar het merk Clever Underwear. Het herenlingerie merk is in 2004 opgericht en wordt geproduceerd in Colombia. Het merk is overgoten van een Zuid-Amerikaanse Latin smaakje, dit is terug te zien in het design en in de verschillende materialen.

Clever Underwear

Het Colombiaanse Clever Underwear staat voor de stoere doch elegant warmbloedige man. In de collectie van Clever vind je boxershorts, slips, strings, jockstraps, t-shirts en zwemkleding. Een uitgebreide collectie die de laatste trends volgen. De stijlvolle designs zijn perfect voor de mannen die luxe lingerie willen dragen thuis of naar een club. De producten zijn gemaakt van het zachte microfiber, door de modellen steeds te blijven innoveren is het draagcomfort van Clever ondergoed ook erg hoog. De meeste mannen kopen meerdere setjes van dit merk wanneer ze het eenmaal gedragen hebben!

Clever Underwear herenlingerie

 

Erotische lingerie voor de vrouw

Ook voor je partner ben je bij NondoNoir aan het juiste adres als het aankomt op sexy lingerie. De winkel biedt een ruime collectie aan op erotisch gebied. Je kunt er terecht voor mooie lingerie, sexy accessoires, pure verwennerij maar ook voor erotische kunst.

NondoNoir is online te vinden op www.nondonoir.com en er is een lingeriewinkel in Nijmegen gevestigd. Het advies van trendymannen.nl is dan ook op samen met je partner een bezoekje te brengen aan de stad Nijmegen en NondoNoir en er verder een gezellig dagje uit van te maken. Met de nieuwe aankopen kun je de dag zeker een geslaagde afloop geven!

Geef een reactie