Algemeen

Kerstmuts bedrukken, leuk voor de kerst!

De feestdagen staan weer voor de deur en daarom is het weer tijd om kerstmutsen aan te schaffen! Kerstmis is voor velen de gezelligste periode van het jaar. Met de familie gezellig dineren en cadeaus uitpakken die ook dit jaar weer onder de kerstboom zijn beland. Ook dit jaar zijn er weer diverse activiteiten bedacht. Glühwein maken, kerstmuts bedrukken, maak een apfelstrudel en het welbekende meezingen met Mariah Carey. Al deze activiteiten leiden tot onvergetelijke momenten samen. De sfeer is optimaal en iedereen heeft het naar zijn zin. In dit blog zoomen we extra in op de activiteit: ‘kerstmuts bedrukken’. Wat houdt dit nou eigenlijk in?kerstmuts-bedrukken

Kerstmuts bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

In deze periode van het jaar is het natuurlijk al heel gezellig om met zijn allen rond te dollen met een kerstmuts. Sfeer creëren richting die gezellige drie dagen met vrienden en familie. Nou bestaat de mogelijkheid om de kerstmuts te voorzien van bijvoorbeeld een leuke print. Uiteraard kunnen er naast prints ook teksten bedrukt worden om de kerstmuts. Zo kunt u bijvoorbeeld uw familienaam laten bedrukken op de kerstmuts! Mocht u de kerstmuts zakelijk willen gebruiken, kunt u uw bedrijfsnaam laten bedrukken.

Zakelijk promotiemateriaal

Naast uw kerstmuts bedrukken, kunt u nog meer kerst gerelateerde voorwerpen laten voorzien van uw tekst. Zo kunt u een kerstbal laten voorzien van de tekst: ‘Happy Christmas’ maar ook bij deze voorwerpen bestaat de mogelijkheid om ze te voorzien van uw eigen tekst! Mocht u in deze dagen nog naar een beurs toe moeten, dan kunt u deze kerstvoorwerpen eventueel uitgeven aan de bezoekers van uw stand. De kerstmutsen en andere voorwerpen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Via deze manier kunt u uw kerst nog meer glans geven. Vergeet de andere activiteiten niet, een kerst zonder Glühwein is haast niet meer voor te stellen. Heeft u weleens geprobeerd om Glühwein met amaretto te drinken? Misschien wel de eye-opener van deze feestdagen. Merry Christmas!