Huis en Wonen

Lampenwinkel Light Collection heeft nieuwe webshop

Lampenwinkel Light Collection in Wijchen heeft een nieuwe webshop gekregen. In de nieuwe webshop is het voor iedereen makkelijker om trendy lampen, verlichting en woonaccessoires te bestellen. “De oude webshop had een metamorfose nodig”, zeggen de eigenaren van Light Collection. “De huidige webshop is precies zo geworden als we in gedachten hadden. En om dit te vieren, hebben we voor iedereen speciale aanbiedingen geselecteerd.”

Lampenwinkel en lampen webshop

Light Collection

De lampenwinkel Light Collection is in Wijchen een begrip. Al jaren kan de lampenwinkel rekenen op een vaste en tevreden klantenkring. Niet alleen komen zij terug voor de meest trendy lampen die Light Collection te bieden heeft, maar ook voor de uitstekende serviceverlening. Dezelfde service wilde de eigenaren ook graag leveren aan de rest van Nederland en besloot een paar jaar geleden een webshop te starten. “Nadat onze webshop online stond, kregen we van alle kanten lovende reacties.

In die tijd waren er niet veel trendy lampenwinkels die ook online lampen verkochten. Nu is dat duidelijk anders, maar gelukkig hebben wij daar geen last van. Wel wilden we het gebruiksgemak vergroten voor mensen die online lampen kopen willen. In het design van de nieuwe webshop is dat duidelijk gelukt”, aldus de eigenaren.

Lampen

Zowel in de winkel als in de webshop heeft Light Collection een bijzondere collectie lampen. Online is er een onderscheid gemaakt in onder andere hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, LED, tafellampen, spots, buitenverlichting en woondecoratie. De keuze is er enorm, want Light Collection voert diverse bekende kwaliteitsmerken als Steinhauer, Osram, Master Light en Ledino. “Veel mensen lopen bij ons binnen om te kijken of we iets nieuws in het assortiment hebben. Dat hebben we regelmatig, zoals de Smart Flame kaars die wij als eerste in Nederland in huis hadden. Het is een kaars met een imitatievlam die niet van een echte vlam te onderscheiden is. Erg leuk voor de donkere dagen.”

Lampen korting

Omdat er nu een gloednieuwe lampen webshop online staat, wil de lampenwinkel dit vieren met leuke aanbiedingen en korting op diverse lampen. U vindt alle lampen met een speciale korting nu online, maar op = op. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50 euro en Light Collection hanteert een snelle en secure levering.

Geef een reactie