Tuin

Fermob en One to Sit

Fermob tuinmeubelen
Fermob

Fermob tuinmeubelen zijn hot! Als je op zoek bent naar kleur op je tuin of terras, dan zit je bij dit merk goed. Het Franse merk brengt heel veel verschillende tuinmeubels op de markt. Sommige wat strakker, sommige wat sierlijker. Wij vonden van Fermob vooral de Deckchair (lounge  ligstoel) en Fermob Dune loungstoel (iets kleinere stoel, maar wel praktisch) erg mooi.

Handig van Fermob meubelen is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Dus zit er vuil op, dan haal je dat er zo weer af. En daarnaast zijn Fermob tuinmeubelen ook erg kwalitatief en gaan lang mee.

one to sit tuinmeubelen
One to Sit

Maar we kunnen ons voorstellen dat je misschien niet van zo’n kleurenexplosie houdt in je tuin of terras, dus hebben we ook even verder gekeken. Heb je meer een luxe lounge/jetset style? Dan zijn de meubelen van One to Sit zeker het bekijken even waard. Niet goedkoop, maar daar krijg je wel stoere en ruige One to Sit tuinmeubelen voor terug. One to Sit heeft veel tuinmeubel lounge sets en van die zonnebedden voor bij het zwembad. Je hebt ze vast weleens gezien (zie hiernaast).

Een grote winkel in exclusieve tuinmeubelen is Geweldigbinnenenbuiten.nl, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ze hebben ook een webshop waar je alles kunt bestellen. Van het merk kunnen ze meteen alles bestellen en leveren (het is een Fermob winkel), maar ook van andere merken als One to Sit, Sitting Image, Fatboy, etc. hebben ze een grote collectie tuinmeubelen.

Geef een reactie