Kapsel

Beste Gel

De een is te hard, de ander is te slap. Is het dan zo moeilijk om een goede gel te vinden? Dat kan best pittig zijn ja, want vaak weet je na een keer testen al genoeg. Helaas ben je dan wel weer wat euro’s armer. Om dat de volgende keer te voorkomen, hebben we hieronder een aantal goede gels voor je op een rij gezet. Het gaat om professionele kapper gels die je niet in elke winkel kunt kopen.

L’Oreal Tecni Art

Deze L’Oreal Tecni Art Playball laat je haar lekker soepel bewegen en geeft het body. Door de texturiserende werking geeft het je haar stevigheid. Ook zit er een natuurlijk glansmakend effect in verwerkt. Je kunt het op licht vochtig haar aanbrengen en haar droog föhnen. Heb je daar geen zin in? Het kan ook gewoon in droog haar. De Tecni Art gel is verkrijgbaar in verschillende varianten, deze op de foto is de Tecni Art motion gel. Daarnaast heb je nog andere kleurlabels als Bodyjam, en Fiber Mess.

 

 

 

 

Tigi Bed Head Mohawk Gel

Tigi Bed HeadHou je meer van een soort glue? Deze Tigi Bed Head Mohawk Gel droogt echt supersnel en je haar blijft zoals je het gestyld hebt. Een kleine hoeveelheid is genoeg, modeleer en laat het zo staan.

 

 

 

 

 

 

 

Meta Gel

Hou je meer van een makkelijke gel zonder al te veel poespas? Als het maar gewoon lekker zit? Dan is deze Meta gel een goede keuze. Valt soepel, maar is verstevigend tegelijk. Ook niet onbelangrijk is dat het glans geeft en te gebruiken is op zowel nat als droog haar.

 

 

 

 

 

 

Osis Gel

Osis gel

Deze Osis Gel van Schwarzkopf is er voor de man die wat extra’s wil. Het geeft een knappe glans en is ideaal voor een wilde look. Tevens is deze Osis G-force (zoals hij voluit heet) makkelijk uit te wassen. Je verdeelt gewoon een kleine hoeveelheid over je handen, stylt het naar de gewenste look. Een föhn is niet nodig, maar je kunt er wel extra accenten mee creëren.

 

 

 

 

 

Geef een reactie