Hobby

Rijden in een Ferrari? Win een rit!

Heb je altijd al in een Ferrari willen rijden? Voor de meesten van ons is dat echt een jongensdroom, want vaak mogen we alleen een glimp van de buitenkant opvangen. Nu krijg je de kans om ‘m niet alleen van de binnenkant te zien, maar ‘m ook nog eens te besturen! Niet op een sukkelig industrietrein, nee hup op de openbare weg. De webshop HemdvoorHem maakt de actie mogelijk.

Wat moet je doen?
Het enige wat je hoeft te doen is de Facebook-pagina van HemdvoorHem te ‘liken’ of de Twitter van HemdvoorHem te ‘volgen’. That’s it! Je hoort dan automatisch of je gewonnen hebt, want de komende weken trekt HemdvoorHem tien winnaars. Tien keer kans dus!

HemdvoorHem verkoopt verschillende items alleen voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan strijkvrije overhemden, heren ondergoed, heren truien, stropdassen, herensokken en polo shirts. Seidensticker overhemd, Eterna overhemd en Olymp overhemd zijn bekende strijkvrije overhemden in de webshop. Daarnaast heeft HemdvoorHem een uitgebreide collectie Falke herensokken en Schiesser ondergoed. Recent heeft de shop ook nog eens Olymp truien in de collectie gedaan. Alles onder een dak, hoef je nooit meer winkel in en winkel uit.

Geef een reactie