Gezondheid

De kater voorkomen

De kater voorkomen. Veel mannen zijn dol op een biertje. Aan het eind van de dag, tijdens het uiteten en natuurlijk ‘s nachts in de kroeg. Echter, waar vele mannen wel een hekel aan hebben is de ‘day after’. Wanneer je lichaam aan het herstellen is van de vele biertjes die jij de avond daarvoor hebt geconsumeerd, voel jij je een waardeloos mens en neem je hetzelfde voornemen als dat je een week geleden ook tegen jezelf vertelde: je stopt definitief met drinken. Echter, voor de bierdrinkende man ligt er een oplossing in het verschiet. Gelukkig maar, want het voornemen ‘stoppen met drinken’ is waarschijnlijk het minst geloofwaardige voornemen van de wereld. Mr. Jim Koch, een Amerikaanse bierbrouwer, heeft de oplossing voor de bierdrinkende man. 

Vraag het een willekeurige man die je kent en hij zal het altijd bevestigen: de meest dronken nachten zijn de meest memorabele. Een valkuil voor vele mannen. De gevolgen van nachtelijk dronkenschap zijn vaak groter dan dat je van te voren voorspeld. Wakker worden met een hoofdpijn waar je U tegen zegt, wakker worden met een beroerd gevoel, wakker worden met het gevoel dat je een nietsnut bent. Je hebt er mee te dealen en je moet het op de koop toe nemen dat je een dagje hebt weggegooid. Echter blijkt er daadwerkelijk wel een oplossing te zijn voor dit probleem!

Jim Koch is een Amerikaanse bierbrouwer die voor zijn werk natuurlijk erg veel bier probeert. Onlangs vertelde hij in een bekend tijdschrift dat de oplossing zit in Biergist tabletten. Deze tabletten zijn bij Kruidvat te kopen voor €2,29 (470 stuks). Ben je het dus zat om op zondagochtend wakker te worden met knallende koppijn? Neem voordat je aan je bier begint, een paar van deze tabletten. Ze zorgen er namelijk voor dat het bier al in de maag wordt afgebroken en de lever amper bereiken.

Tip voor iedere man dus!

Geef een reactie