Hobby

Balr fashion voor trendy mannen

In het hippe nachtleven van de grote steden des lands is het inmiddels een waar fenomeen geworden. Het merk Balr. Het merk is opgericht door Nederlandse profvoetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Inmiddels is het merk door een tiental(len) voetballers gedragen. Het merk staat bekend om de luxe en het comfort ervan.

Het team is op dit moment in Nederland gevestigd waar het haar fashion de wereld in stuurt. Het team van Balr bestaat uit getalenteerde, ambitieuze en jonge designers die streven naar een wereldverbetering op het gebied van fashion. Balr zet in op t-shirts, schoenen en accessoires. Het doel van het merk is om voetbal en fashion dichterbij elkaar te brengen. Dit is de jongens dan ook goed gelukt.

De prijs van Balr fashion

Een discutabel onderdeel van het uitzoeken van fashion is de prijs. De prijs van Balr fashion is niet het goedkoopste. Helemaal niet zelfs. Een shirt van het exclusieve merk kost 75 euro. Voor de fashion fanaat moet dit op te brengen zijn natuurlijk! Maar wil je bijvoorbeeld graag in een trui van Balr rondlopen, dan moet je wel flink wat uitgeven. Een trui van balr kost namelijk ruim 150 euro. Een bizar hoog bedrag. Maar dan mag je je wel rekenen tot een exclusieve Balr drager!

Balr pop-up shop

Balr is steeds meer aan de weg aan het timmeren met het merk. Zo heeft het bedrijf een eigen pop-up store in Amsterdam geopend. Echter was dit een tijdelijke shop. Normaal gaat de verkoop alleen via het internet. De pop-up store werd geopend in de PC-hooftstraat.

Geef een reactie