Algemeen

Echte mannen loungen in een heerlijke badjas

Iedereen kent wel die films waarin een belachelijk rijke man in een belachelijk groot huis met een zwembad de hoofdrol speelt. Ohja, en in een groot deel van de film zijn deze mannen omringd door mooie vrouwen.  Deze mannen zitten de hele dag bij het zwembad gekleed in, jawel, een badjas. Dat deze mannen niet alleen in films bestaan bewijst Hugh Hefner. In zijn leven is Hugh Hefner al honderden keren op de gevoelige plaat vastgelegd met mooie vrouwen aan zijn zijde gekleed in een badjas.

Mooie badjassen voor heren

Echte mannen dragen dus een mooie comfortabele heren badjas. Een van de websites die mooie badjassen verkoopt is badjas.nl. Op de site vind je een compleet aanbod met badjassen waar iedereen een geslaagde badjas kan vinden. Er zijn simpele badjassen met hoofdzakelijk 1 kleur. Maar er zijn ook badjassen die iets gewaagder zijn, met bijvoorbeeld een krijtstreep erop. Daarnaast heeft badjas.nl een aantal zeer luxe badjassen die gemaakt zijn van heel zacht velours katoen. Dit zijn de badjassen uit de films met de echte luxe uitstraling. Tenslotte heb je zelf ook nog de keuze tussen een badjas met capuchon of zonder capuchon.

Bedruk je eigen badjas

Misschien vind je een ‘gewone’ badjas wel erg saai en wil je deze wat speciaals en extra’s meegeven. Kies er dan voor een met je eigen persoonlijke bedrukking er op. Bedrukkingen kunnen op de rug van de jas gedrukt worden, maar ook op een van de mouwen kan je een persoonlijke tekst laten drukken.  De Oranje voetbalfanaten kunnen een keuze maken voor een Oranje WK versie, met je eigen naam en rugnummer of van een van de Oranje vedettes.

Geef een reactie