Mode

(onder)Kleding maakt de man!

Ja deze uitspraak kennen we allemaal en vaak denken we dat dit gaat over de kleding die voor andere zichtbaar is. Maar ook onderkleding is een onderdeel hiervan. Met goed en comfortabel ondergoed voel jij je zelfverzekerder en prettiger. Goed ondergoed is voor iedereen anders, de één houdt van strakke boxershorts en de ander van een wijder model. Maar ook de slip is nog steeds bij veel mannen favoriet.

Welk merk ondergoed is jouw favoriet?

De keuze is reuze en dan niet alleen op het gebied van modellen, maar ook qua merken. Bekendere merken zijn Muchachomalo, Bjorn Borg en Alan Red, maar eentje die vaak vergeten wordt en zeker zeer fijn om te dragen is, is Schiesser. Schiesser heeft een grote lijn aan ondergoed en dan niet enkel in de categorie onderbroeken maar ook t-shirts in verschillende modellen.

Schiesser is een van oorsprong Duits merk, comfortabel en van zeer goede kwaliteit dat is Schiesser. Schiesser heeft verschillende lijnen en één van de meest bekende is de 95/5. Het grootste voordeel van deze lijn is dat de producten in de droger mogen. Alle shorts, shirts en hemden blijven hun mooie uitstraling en vorm behouden terwijl jij het gemak van de droger kunt toepassen op deze kledingstukken.

Ondergoed moet goed aansluiten op het lichaam, maar je moet nog wel meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebben. Zorg er dus altijd voor dat je ondergoed niet te klein koopt en kies voor het model dat jij fijn vindt. Voel jij je goed, dan straal je dit ook uit!

Geef een reactie