Mode

Sokken maken de man

De witte sportsok is al jaren verleden tijd, maar het is pas sinds kort dat sokken als een echte mode accessoire worden gezien. Tuurlijk je hebt er altijd al voor gezorgd dat je geen zwarte sokken in je cognac gekleurde schoenen droeg, maar we hebben het nu over een echte trend. We praten nu niet over de basis regels, maar een echte fashion trend!

Herensokken en damessokken in allerlei leuke prints en kleuren worden het helemaal dit voorjaar en deze zomer! De allernieuwste trend qua sokken staat het zelfs al toe om twee verschillende soorten sokken te dragen: check de foto below voor een duidelijk idee.

Waar te beginnen?

Merken als Happy Socks en Stance bieden een ruim assortiment herensokken en damessokken waarmee je eigenlijk nooit verkeerd kan gaan. Deze trendy sokjes zijn allemaal van heerlijke kwaliteit en naadloos! Wij raden je dan ook aan om je sokken collectie uit te breiden met een van deze merken.

 

Hoe nu verder?

Je hebt een hip paar op de kop getikt, maar hoe ga je ze nu dragen? Zoals je op de foto hierboven ziet is het oprollen van je broekspijp een goed idee! Een heel goed idee zelfs! Zelf noemen wij dit graag het Jort Kelder effect. Deze trend is ontstaan met dank aan de moderne zakenman. Het matchen van je herensokken aan de kleur van je blouse, stropdas of veters is dan ook helemaal niet meer raar.

Key in die laatste zin is het woord matchen. Zoals je op bovenstaande foto ziet, matchen de kleuren van de sokken wel. Totaal verschillende print, wel dezelfde tinten. Gebruik dit als vuistregel in combinatie met wat common sense en je kunt bijna niet meer mis gaan.

Geef een reactie