Carriere,  Mode

Een trendy man draagt FALKE

FalkeDe modebewuste man zit goed met de herensokken van Falke! Er is keuze voor iedere man en voor elke gelegenheid. Zo heeft Falke voor de sportieve man sokken ontwikkeld die alleen geschikt zijn voor tijdens het sporten. Deze sokken zijn extra absorberend, zuurstof doorlatend en hebben extra grip. Voor onder een kostuum zijn er de Falke business sokken, zoals Falke Airport, Tiago, Sensitive, Family en deze sokken zijn ook verkrijgbaar in de langere variant: Falke kniekousen. Falke heren sokken zijn altijd van perfecte kwaliteit en van de beste materialen

Ook sokken voor de koukleum

Wil je trendy voor de dag komen en het toch lekker warm hebben? De ouderwetse geiten wollen sokken kunnen voortaan in de kast blijven liggen. Falke heeft hier de perfecte oplossing voor bedacht. Normale sokken buiten de schoen, maar aan de (niet zichtbare) onderkant extra uitgevoerd met comfortabel badstof. Deze sokken worden uitgebracht met de toevoeging Plus. Zou zijn er de basis sokken “Family men”, de klassieke business sokken “Falke Airport” en de dunne sokken “Tiago” verkrijgbaar met een badstof zool. Ideaal voor in de winter. Voor andere trendy mannen, die niet graag met pantoffels rondlopen, kies dan voor de Falke Plus herensokken. Dor de zachte en warme badstof zool zijn pantoffels niet meer nodig!

Online kopen of vertrouwd in de winkel

Sokken of kniekousen online bestellen is eigenlijk zonder risico. Aan de hand van jouw schoenmaat bestel je de sokken van je keuze. Ga je liever naar de winkel? Omdat deze sokken in het duurdere segemnt vallen, heb j eeen grote kans dat je er een heerlijke kop koffie aan over houdt!

 

Geef een reactie