Mode

Lacoste, het poloshirt voor trendy mannen

Lacoste staat model voor de perfectionering van het poloshirt. Grondlegger van dit beroemde shirt is de Franse tennisser RenéLacoste, een van de Franse musketiers die meerdere Grand Slams op zijn naam heeft geschreven. De comfortabele poloshirts hebben de karakteristieke groene krokodil met open bek op de linker borst. Een blijvende herinnering aan het feit dat de tennislegende ooit in de jaren 30 van de vorige eeuw een koffer van krokodillenhuid kreeg na een gewonnen tennismatch.

Poloshirts die sport- en vrijetijdskleding op de kaart hebben gezet

De eerste Lacoste polo zag in 1933 het levenslicht. De Franse tennisser wilde een mooie, ademende polo dragen tijdens het spelen van zijn wedstrijden. Een lichtgewicht polo die zacht op de huid aanvoelt. De rest is geschiedenis. De preppy poloshirts werden binnen korte tijd zeer populair. Eerst alleen nog op de sportvelden, maar vervolgens ook al snel als vrijetijdskleding. De poloshirts met de fijne kraag en korte mouwen hebben een hoog absorptievermogen en bieden je maximale bewegingsvrijheid. Of je nu kiest voor slim-fit of regular-fit, voor small of extra large.

Een poloshirt met groene krokodil spreekt bijna iedereen aan

Een Lacoste polo is gemaakt van hoogwaardig katoen en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Ook na veelvuldig wassen vervagen de kleuren niet. Een poloshirt staat zowel sportief als elegant, of het nu op het sportveld is of tijdens je dagelijkse activiteiten onder een trui of blazer. Lacoste is een universeel merk, dat vrijwel iedereen aanspreekt. De gedurfde kleuren en opvallende vormgeving zorgen voor een casual stijl.

Lacoste heeft zich in ruim tachtig jaar tijd ontwikkeld van een tennismerk tot een lifestylemerk. Het poloshirt is altijd in de mode gebleven. Het bewijs vind je in de brede en gevarieerde collectie poloshirts in de online shop van Hemdvoorhem.nl. Kies jouw favoriete shirt uit en draag deze morgen al met een bijpassende sportbroek of jeans.

Geef een reactie