Mode

Geef je shirt een naam

Mannen die al lang op de hoogte zijn van de goede kwaliteit en comfort van de mooie Alan Red T-shirts weten ook dat elk shirt zijn eigen naam heeft gekregen. Deze mannen kiezen bewust voor een bepaald Alan Red t shirt omdat deze lekker draagt. Ze weten ook welke naam er is gegeven aan het model wat zij het liefst dragen. De stretch shirts van Alan Red zijn zeer geliefd en worden vooral door de jonge moderne mannen gedragen. Omdat ze zo goed aansluiten zijn ze niet alleen ideaal voor onder een overhemd, maar ook mooi voor op een spijkerbroek.

Alan Red weet als geen ander een naam te geven aan een t shirt

Een voorbeeld hiervan is de Oklahoma t shirt. Deze naam is gegeven aan een stretch shirt met een kleine V-hals. Oklahoma is een staat waar oorspronkelijk de Indianen hebben gewoond en waar tegenwoordig olie wordt gevonden. Vooral de industrie is belangrijk in deze staat. Het is een staat met hardwerkende mensen, die geregeld lastig worden gevallen door tornado’s. Hier wonen de stoere mannen, die naar olie zoeken en succesvol moeten zijn in hun werk. Deze hardwerkende stoere mannen dragen graag strakke shirts en willen daar geen last van hebben. Wat dat betreft is de naam Oklahoma goed gekozen. Dit T-shirt is namelijk gemaakt van heerlijk zacht katoen wat als een tweede huid perfect aansluit op het lichaam. Het comfort is geweldig evenals de kwaliteit.

Oklahoma is een shirt wat heerlijk draagt onder een overhemd, omdat het stretch is. In de vrije tijd kan het prima op de spijkerbroek. Of de gekozen naam echt te maken heeft met de stoere man kan nog in twijfel worden getrokken. Of het toeval is of niet is niet helemaal duidelijk, maar de belangrijkste rivier in de staat Oklahoma is “De Red”. In de collectie zitten nog andere stretch shirts, die even comfortabel zijn en ook goede toepasselijke namen hebben gekregen.

Geef een reactie