Algemeen,  Mode

Hippe look door het dragen van een bodywarmer

 

Iedereen kan er stijlvol uitzien. Dit kan ook uitstekend door een bodywarmer te dragen. Jaren geleden had dit kledingstuk een nogal stoffig en ouderlijk imago, die nog niet echt is verwaterd. Dat is jammer, want met de jas zonder mouwen kun je er keurig uitzien.

Tientallen jaren geleden waren bodywarmers niet echt hip. Degene die eigenlijk alleen een bodywarmer “mocht” dragen was Michael J. Fox in de film Back To The Future. Maar dit najaar maakt het kledingstuk een comeback. Het is goed toe te passen met hieronder een paar korte stijltips.
 

Hoe de bodywarmer te dragen

-Met een denim jacket: Een combinatie van een bodywarmer, spijkerjasje en geruit overhemd. Het is casual en oogt stoer.

-Hooded bodywarmer
: Een bodywarmer met capuchon moet je hebben als je als man vaak buiten of zelfs werkzaam bent. Een bodywarmer met een dikke voering kan je in combinatie met een vest, kan prima als vervanger voor de normale jas.

-Suit jacket
: Een colbert en bodywarmer gecombineerd lijkt een ietwat rare combinatie, maar deze soort bodywarmer is eigenlijk gewoon een gewatteerde gilet. Als je voor een effen kleur kiest en een een bodywarmer die niet als te dik is, geeft dit ook gewoon een uitstekende uitstraling.
Voorkeur gaat uit naar een bodywarmer met knoopsluiting in plaats van ritssluiting: knopen ogen chiquer.

-De Teddy
Deze herfst en aankomende winter worden de mantels van teddystof een trend. Als je met deze populaire look mee wilt gaan, maar er niet uit wil zien als een of ander grizzly, dan is een bodywarmer met zachte wollen stof een goede uitweg. In combinatie met een lange, moet de bodywarmer open gedragen worden voor een zakelijke, maar ook stoere look. Wil je de bodywarmer tóch dicht doen? Doe dit niet! Hierdoor kan het lijken alsof je een jurk aanhebt. Mocht je dit geen probleem vinden? Ga je gang, ieder zijn eigen ding 😉