Algemeen

Top 3 uitjes in Amsterdam

Het warme weer komt er aan, ook in Amsterdam is er in de zomer genoeg te doen. Gezellig met familie of vrienden er op uit en dingen beleven. Wij zetten de 3 leukste uitjes in Amsterdam voor u op een rijtje. hier is de top 3 uitjes in Amsterdam

Varen voor de grachten van Amsterdam. (tip van uitjes in Amsterdam)

Het warme weer komt er weer aan, wat is er dan lekkerder om er even tussen uit te gaan op de Amsterdamse grachten. Samen met de familie een boot huren in Amsterdam, door de grachten varen en verschillende bezienswaardigheden bezoeken. U kunt een boot huren in Amsterdam en verschillende plekjes bezoeken. Varen door de grachten langs de winkelstraten van Amsterdam of een stukje over het IJ varen, het zien van de hoge huizen langs de grachten en de oude en stijlvolle bruggetjes waar je onderdoor kan varen maken de rondvaart compleet. Boot huren Amsterdam is erg populair onder zowel jongeren als ouderen.

boot huren amsterdam
Amsterdamse grachten

Rijksmuseum

Het rijksmuseum is 1 van de meest bezochte musea in Nederland, in het museum kunt u veel verschillende soorten schilderijen en andere werken van bekende schilders bekijken. Met ruim 200 zalen heeft het rijksmuseum een groot aanbod aan kunst en geschiedenis. Het rijksmuseum is het belangrijkste museum van Nederland, met veel geschiedenis en kunst. De schilderijen zijn vanaf de 15e uuw tot ongeveer 1900 gemaakt, deze verzameling heeft dan ook een grote waarde. Het meeste gewilde schilderij om te zien is de ‘’nachtwacht’’. De door rembrand gemaakte schilderij is het meest bekend schilderij onder de Nederlanders.

Madame Tussauds

Madame Tussauds is 1 van de meeste bezochte attracties van Amsterdam, veel toeristen komen hier heen om eens een kijkje te nemen bij de bekende poppen. In madame Tussauds zijn veel verschillende bekende sterren te zien die als pop zijn nagemaakt. Bijna iedereen is hier te vinden. Naast de poppen is er ook veel geschiedenis van Nederland te zien.