Algemeen

koffie voor trendy mannen

Wereldwijd drinken er miljoenen mensen koffie; mannen, vrouwen, ouderen, op kantoor, onderweg of gewoon thuis. Je zou dan ook zeggen dat koffie voor iedereen is, en dat is het ook. Toch is, en blijft, koffie een echt mannending. Dit gevoel is alleen maar versterkt sinds de bekende reclames waarin George Clooney een lekker bakje koffie promoot. Daarom heeft Philips nu speciaal voor trendy mannen die van koffie houden iets heel moois: de Philips Senseo Viva Café koffiepadmachine Keith Haring editie. Deze exclusieve editie zorgt dat je elke moment van de dag met veel plezier kan genieten van een lekker bakje koffie.

Keith Haring design

Het koffieapparaat heeft een exclusief design dat ontworpen is door de bekende Amerikaanse kunstenaar Keith Haring. Deze kunstenaar was zeer gerespecteerd en stond bekend om zijn popart kunst, graffiti designs en moderne kunst. Vrolijke kleuren, en op het eerste gezicht, simpele tekeningen zijn kenmerkend voor kunst van Keith Haring. Philips combineert koffie dus met een hip design in een stijl die weer helemaal trendy is. Het trendy design zorgt ervoor dat een bakje koffie zetten plezierig wordt, in plaats van iets dat MOET gebeuren. De Philips Senseo Viva Café koffiepadmachine Keith Haring editie is een limited edition. Zorg dan ook dat je er snel bij bent!

Specificaties

Buiten de designs van Keith Haring om, is het apparaat zwart met witte accenten. Met afmetingen van nog geen 20 centimeter breed em 34 centimeter hoog is het een mooi apparaat dat in elke keuken past. In het water reservoir gaat 1,2 liter wat genoeg is voor wel 8 kopjes overheerlijke koffie!

Geef een reactie