Algemeen

Uw werkkleding online kopen?

Steeds meer mensen bestellen online kleding, zo geld dit ook voor werkkleding. De nieuwe webwinkel Workmanstore.nl is speciaal gericht op werkend Nederland en biedt verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen aan op de webwinkel, en ook andere gebruiksartikelen zoals bijvoorbeeld tapes en andere kleine verbruiksartikelen.

Werkkleding voor iedereen

De tijd dat werkkleding exclusief voor mannen gemaakt werd is allang voorbij. Steeds meer fabrikanten hebben speciale collecties voor jongen en vrouwen die er tijden het dragen van werkkleding er ook nog hip uit willen zien. Zo is de vraag naar sportieve werkschoenen de laatste tijd alleen maar toegenomen en fabrikanten spelen maar al te graag in op deze ontwikkeling. Zo zijn er bijvoorbeeld de bekende RedBrick werkschoenen die erg populair zijn onder jongeren.

Niet alleen werkschoenen zijn essentieel bij veilig werken. Vaak is een complete outfit nodig om uw werk comfortabel en veilig uit te voeren. U vind in de webwinkel van Workmanstore.nl een handige selectie aan filters die u zo kunt instellen dat u de perfecte werkkleding voor uw beroep kunt selecteren.

Personaliseren van de werkkleding

Gepersonaliseerde werkkleding zorgt voor uniformiteit van uw werknemers en komt het groepsgevoel ten goede. Ook als u ZZP’er bent kun u ervoor kiezen om uw kleding te voorzien van een logo en/of website en bedrijfsnaam. Zo bent u tijdens het werk herkenbaar en kunt u gratis reclame maken voor uw onderneming hetzelfde geld natuurlijk als u een bedrijf heeft met meerdere werknemers. Daarom is het mogelijk om uw werkkleding te voorzien van een logo en andere opdruk, dit kan door middel van een simpele bedrukking of door borduren. Voor deze service dient u wel vooraf even contact op te nemen, zodat de verschillende mogelijkheden besproken kunnen worden voor het juiste resultaat.

Normeringen en veiligheid

Om de juiste werkkleding te selecteren heeft u in ieder geval kennis nodig over de gevaren waar u tegenaan kunt lopen tijdens het werk. Als dat bekend is kan de juiste normering van de werkkleding hierop afgestemd worden zodat u de juiste bescherming geniet.

Geef een reactie