Algemeen

Tips en ideeën voor een leuk vrijgezellenfeest mannen

Voor een vrijgezellenfeest denken mannen snel aan naar een stripclub gaan of een avondje uit met heel veel drank. Natuurlijk is dat leuk maar eigenlijk niet heel erg origineel. Een origineel vrijgezellenfeest hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg tips en ideeën.
 

Een paar ideeën en tips voor je op een rij:

 

Op een vrijgezellenfeest staat alles in het teken van de bruidegom. Veel mannen houden van snelheid, mooie auto’s en spanning. Voor deze mannen vind het perfecte vrijgezellenfeest plaats op het circuit. Er zijn veel plaatsen waar je kunt je rijden op een circuit, zoals op Zandvoort. Rijden op een circuit is alleen voor de echte mannen.Voor iets mindere spanning maar toch uitdagend is buggy rijden ook een goed idee.  Met buggy rijden zit je in je eentje of met iemand anders in een wagentje dat 70 km/ per uur gaat. Scheuren door de bochten en veel plezier maken.

 

Voor de mannen die niet van auto’s houden zijn er ook nog veel andere opties. Denk maar aan kite surfen op het strand of outdoor paintballen. Kite surfen kan je het best doen wanneer de lente en zomer weer begint. Outdoor paintballen kan eigenlijk het hele jaar door. Je bent in beweging en veel bezig.

 

Een vrijgezellenfeest sluit je natuurlijk altijd af met een etentje of drankje. Dit kan dicht bij de activiteit zitten of juist in een leuke stad, zoals Amsterdam of Utrecht.

Geef een reactie